Σήμερα, Τετάρτη 17/2/21 δώσαμε όλοι μαζί, εκπαιδευόμενοι και εκπαιδευτές, ένα διαδικτυακό ραντεβού προκειμένου να κόψουμε την πίτα για τη νέα χρονιά ελπίζοντας να βοηθήσουμε να διατηρηθεί κάτι από τη μαγεία και τη χαρά αυτής της εκδήλωσης.

Αυτή την ιδιαίτερη χρονιά, για την ασφάλεια όλων μας, πολλές από τις εκδηλώσεις που αγαπάμε δεν είναι δυνατό να υλοποιηθούν όπως τις έχουμε συνηθίσει. Μπορούμε όμως να αξιοποιήσουμε την τεχνολογία και να τις μεταφέρουμε σε ψηφιακό περιβάλλον όπως άλλωστε και τα μαθήματα-δράσεις μας.

Το σχολείο μας χρησιμοποίησε την πλατφόρμα του Εργαστηρίου Γνώσης και Αβεβαιότητας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, περισσότερο γνωστό με το ακρωνύμιο ΓΑΒ LAB και το οποίο δραστηριοποιείται κυρίως στις εφαρμογές της τεχνολογίας στις περιοχές του πολιτισμού και της εκπαίδευσης.

Δύο εκπαιδευόμενες, μία από τον Α και μία από τον Β κύκλο, ήταν οι τυχερές που τους έλαχε το …ηλεκτρονικό φλουρί! Ευχόμαστε σε όλη την ομάδα του ΣΔΕ Ν. Προποντίδας, για τη νέα χρονιά, πάνω από όλα υγεία, τύχη αλλά και να διακατέχεται πάντα από το πνεύμα αλληλεγγύης, θετικής διάθεσης και συνεργατικότητας που επιδεικνύει καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της νέας εκπαιδευτικής συνθήκης.
Όταν υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος. Καλή χρονιά σε όλους!

Αφήστε σχόλιο